Raamdecoratie

Raamdecoratie, shutters en gordijnen

Onder deze verzamelnaam vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale of verticale jaloezieen, lamellen, plisse- en paneelgordijnen.


Welk product u kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. De keuze is overweldigend, zowel in materiaal als in kleur. In vele gevallen zal er een adviseur bij u thuis komen voor het juiste advies. En natuurlijk wordt alles naar wens opgemeten en gemonteerd.

Bij Deco Home Louter vindt u een grote collectie raamdecoratie van topkwaliteit. Wij zijn officieel dealer van Luxaflex en Lifestyle en hebben tevens een grote collectie van het eigen kwaliteitsmerk D'imago. Bij uw Deco Home interieurspecialist houdt het niet op met advies over kleur en soort. Voor het juiste advies komen wij graag bij u thuis en natuurlijk wordt alles naar wens opgemeten en gemonteerd.

Gordijnen hebben een warme uitstraling en geven rust en stijl aan je interieur, of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch. Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Veel van onze stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Het gordijn bestaat dan uit een doorlopende stof zonder naden. Wij hebben stoffen van Ado, Holland-Haag, Hooked-on-Walls, Eijffinger, Lifestyle-interior, New traditionals en Vadain.

Shutters zijn functionele sfeermakers voor elke interieur. Duurzaam, stoer, betrouwbaar, degelijk en authentiek. Onze Dimago shutters zijn in veel vormen en maten te krijgen en ook in afwerking. Zo zijn de shutters in een uitgebreide collectie van lak- en beitskleuren leverbaar. Maar de shutters zijn ook in vrijwel alle RAL- , NCS-kleuren en de Dimago New Traditionals kleuren verkrijgbaar.

logo luxaflex logo lifestyle logo eijffinger logo hooked on walls logo ado logo dimago