modern country modern country

Verf

Welke verf u ook zoekt, bij Deco Home Louter slaagt u altijd! Wij bieden een ruim assortiment voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver.

Verven van de bekende A-merken als Sigma, Evert Koning, Wijzonol, Histor, Rambo, Tenco en Cepe. Maar ook verf van het Deco Home huismerk; D'imago goede verf voor een redelijke prijs.

Wie in onze winkel rondloopt, ziet een breed aanbod verf in diverse prijsklassen. Waar wordt dat prijsverschil nu door veroorzaakt? Bij Deco Home maken we het onderscheid tussen professionele verf en doe-het-zelf verf. De meeste lak- en muurverven kunnen we met de mengmachine in vrijwel elke kleur voor u mengen. Vraag maar eens naar de kleurenwaaiers van de diverse verfmerken en u staat verbaasd over het bijna oneindig aantal mogelijkheden.

Heeft u een kleur uitgekozen, dan bepaalt u samen met de Deco Home specialist welke verf voor uw schilderwerk het meest geschikt is. Want elke verf heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Ook handig: elke mengkleur heeft zijn eigen kleurnummer. Dus ook als u na jaren weer opnieuw gaat schilderen, mengen we weer exact dezelfde kleur voor u. Zo zijn zowel lak- als muurverf verkrijgbaar in verschillende glansgraden. Van extramat tot hoogglans. Een kwestie van smaak. Maar soms ook afhankelijk van de toepassing.

Voor het buitenschilderwerk wordt bijvoorbeeld meestal hoogglanslak gebruikt omdat dan het oppervlak gladder is, waardoor vuil zich minder snel kan hechten. Voor muren wordt echter meestal matte muurverf gebruikt om minder spiegeling te hebben.

logo sigma logo wijzonol logo histor logo hammerite logo alabastine logo dimago