Vloeren en vloerbedekking

Vinyl, PVC en marmoleum zijn harde vloeren die wij kunnen leveren. Of laat uw voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt.


Vinyl

Vinyl is te krijgen in fantasieontwerpen als marmer, stenen plavuizen of kurk. Daarnaast zijn er diverse met houtstructuren bedrukte vinylsoorten, waardoor uw vloer lijkt op parket of een uit houten delen bestaande vloer. Vinyl heeft een sterke kwaliteitsverbetering ondergaan en wordt steeds meer bedrukt met eigentijdse fantasieontwerpen. De Novilon vinylcollectie is daar een goed voorbeeld van!

Pvc vloeren

Een pvc vloer ademt sfeer en is gemakkelijk in onderhoud. De stroken zijn leverbaar in vele houtkleuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Het relief, de noesten en kleur, met en zonder V-groef of gelegd met accentbies, ademen de sfeer van een authentieke houten vloer. Wij verkopen en leggen pvc-stroken met de uitstraling van een houten vloer, maar goedkoper en makkelijker in onderhoud.

Marmoleum

Marmoleum kent vele kleuren en verschijningsvormen. Naast de bekende rollen zijn er bijvoorbeeld ook tegels waarmee een krachtig ogende blokkenvloer gemaakt kan worden. Met het paneelproduct Marmoleum Click kunt u gemakkelijk zelf aan de slag. U kunt bij ons altijd terecht voor uitgebreid advies over de brede keuze!

Tapijt

Laat uw voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen.
Tapijt is naast een fraaie bekleding bovendien geluiddempend en isolerend. Bij Deco Home Louter is de keuze in kleuren en kwaliteiten enorm. Bij ons vindt u voor elk interieur een perfect bijpassend tapijt. Houdt u van rustgevende natureltinten of gaat u voor trendy jeansblauw? Varieer eens met verschillende patronen of randen om zo uw eigen unieke design effect te creeren. De kwaliteiten varieren van een luxe hoge pool tot een praktische moderne boucle. De volgende merken hebben wij in ons assortiment: Parade, Bonaparte en Dersimo.
Wij adviseren u graag welk tapijt voor welke ruimte het meest geschikt is. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat uw tapijt perfect gelegd wordt.

Karpetten

Op maat gemaakt! Karpetten in allerlei verschillende kwaliteiten en formaten. Kiest u voor 100% natuur, dan zijn er karpetten van sisal en wol. Wij hebben ook karpetten van 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid. Indien gewenst, kunt u ook nog kiezen voor verschillende soorten afwerking. Zoals een contrasterende randafwerking van leer of stof.

logo lifestyle logo parade logo bonaparte logo dersimo logo dimago